В Івано-Франківську відкриють безкоштовну школу тенісу для дітей. Про це розповіли на засіданні виконавчого комітету міста.

Повідомляється, що у Франківську стартує безкоштовна літня школа тенісу. Ініціатором даного проекту виступив депутат округу Андрій Строїч.

Школа буде розташовуватися в мікрорайоні Пасічна за адресою Целевича 34 (грунтовий корт). На заняття будуть допускатися діти віком від 6 до 15 років. Заняття будуть проходити щовівторка та щочетверга з 17:00 до 18:00 протягом усього серпня.

Засідання виконавчого комітету Івано-Франківська, фото: Портал Руслана Марцінківа

Тренування будуть проводитися не порушуючи встановлені Кабміном карантинні норми.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Запис на заняття в Івано-Франківській школі тенісу проводитися за номером телефону: +38 (099) 186 34 18. Також за цим номером можна дізнатися відповіді на питання з приводу школи.

"Запрошуємо всіх діток від 6 до 15 років! Досить сидіти в телефонах або просто без діла ходити по вулицях – гайда на теніс! Адже літо – це добра нагода весело і корисно провести свій час", - заявив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Румслан Марцінків, фото: Портал Руслана Марцінківа

Нагадаємо, що Садовий планує встановити в центральній частині ЛЬвова п'ять питних фонтанів. Вода до фонтанчика буде потрапляти з підземних джерел свердловин, поблизу міста Стрий.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Тернопільщині з'явився мільйонер. Як з'ясувалося, житель міста Теребовля виграв 1 мільйон гривень у відомій лотереї "Лото-Забава".

Також, "Знай.uа" писав, що в місті Кам'янське вже більше десятка під'їздів змінилися до невпізнання – художниця розмалювала кожен унікальними малюнками в стилі Петриківського розпису.