В Івано-Франківську, біля житлового будинку, впало дерево. Про це повідомили на порталі ДСНС Івано-Франківської області.

Повідомляється, що 27 липня, в наслідок поганої погоди і сильного вітру, біля одного з житлових будинків у Франківську впало дерево і привалило під'їзд.

Інцидент стався по вулиці Чорновола. На щастя, ніхто не постраждав.

На місце події прибули рятувальники. Вони розпиляли дерево і відвезли його.

У Франківську впало дерево, фото: ДСНС Івано-Франківської області

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"В результаті негоди в місті Івано-Франківськ на вулиці Чорновола на під'їзд впало дерево. Служба порятунку вже працює на місці події, щоб якомога швидше ліквідувати наслідки негоди і прибрати цю перешкоду." - сказано в повідомленні ДСНС.

До повідомлення додали кілька знімків, на яких можна побачити, як досить велике дерево лежить біля входу в під'їзд. При цьому його верхівка і гілки знаходяться ближче до будинку, а стовбур і нижня частина лежать на лаві.

Також можна помітити, що дерево зламалося в нижній частині стовбура. При цьому його коріння залишилися в землі.

У Франківську впало дерево, фото: ДСНС Івано-Франківської області

Нагадаємо, що в місті Хмельницькому знову вирувала негода, яка наробила чимало проблем. Надалі бурі та сильного зливи, частина міста залишилася без води і світла. Сильний вітер "укладав" дерева, і в результаті, одне з них впало на стовп.

Як повідомляв портал "Знай.uа" курорти Запоріжжя охопила негода. Бердянськ та Кирилівка виявилися повністю у воді.

Також, "Знай.uа" писав, що за останні два дні в Ужгороді випала майже тижнева норма опадів. Найсильніша злива призвела до затоплення всього міста.