В Івано-Франківську чоловік відправив жінку в нокаут. Про це розповіли на сторінці муніципальної інспекції Івано-Франківська в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що біля Привокзального Скверу у групи людей, які перебували в стані алкогольного сп'яніння виник конфлікт.

Під час сварки, один з чоловіків вдарив жінку, яка з ними відпочивала, по голові. Внаслідок удару жінка втратила рівновагу, впала, вдарилася об лавку і розсікла ногу.

Працівники муніципальної інспекції не могли пройти повз цього інциденту. Вони затримали всіх, хто брав участь у конфлікті. На місце події відразу ж прибули поліцейські і бригада швидкої допомоги.

"Хуліганів відправили в міський відділ поліції для притягнення до відповідальності. А жінку госпіталізували в медичний заклад для надання кваліфікованої медичної допомоги." - сказано в повідомленні муніципальної інспекції.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Повідомлення Муніципальної інспекції Івано-Франківська, скріншот: Facebook

До публікації інспектора додали знімки, на яких можна побачити постраждалу жінку та інших учасників конфлікту.

Конфлікт у Франківську, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

Нагадаємо, що стало відомо про те, яку міру запобіжного заходу обрав суд Запоріжжя для хлопця, який вбив військовослужбовця поблизу місцевого супермаркету.

Як повідомляв портал "Знай.иа" в Дніпрі вдалося затримати чоловіка, який жорстоко побив жінку в центрі міста на Європейській площі.

Також, "Знай.иа" писав, що у Хмельницькій області жорстоко обійшлися з подружньою парою. Страшна трагедія для всіх.