Коронавірус забрав життя франківчанки, яка відпочивала в Одесі. Про це розповіли репортажі "ТСН Ранок".

Повідомляється, що 44-річна мешканка Івано-Франківська приїхала на відпочинок до Одеси. В один момент вона відчула нездужання і була госпіталізована в лікарню. У жінки був набряк легенів, а її стан оцінювався як вкрай важкий. Медики провели обстеження і встановили діагноз — COVID-19.

Крім цього у франківчанки зафіксували велику кількість хронічних захворювань, а також ожиріння третього ступеня (близько 200 кілограм), які призвели до погіршення її стану.

“Діагноз: коронавірусна інфекція, двостороння пневмонія, ожиріння третього ступеня - близько 200 кілограм. Інші тяжкі супутні захворювання” - прокоментувала голова департаменту охорони здоров'я Одеської міськради Олена Якименко.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На жаль, жінку врятувати не вдалося. Коронавірусна інфекція в сукупності з іншими захворюваннями призвела до летального результату. У даний момент медики з'ясовують, з ким жінка спілкувалася і де зупинялася.

Нагадаємо, що станом на вівторок, 28 липня, у світі підтверджено понад 16 млн випадків зараження. З В'єтнаму прийшли дуже тривожні новини, там виявили нову мутацію коронавіруса.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві зафіксували черговий спалах смертельно небезпечного захворювання COVID-19. На цей раз масове зараження відбулося в гуртожитку Національного університету "Київського політехнічного інституту".

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні з початку епідемії коронавирусної інфекції підтвердили вже 68 794 випадків зараження. За добу зафіксували 1197 нових випадків.