Руслан Марцінків поділився сімейним щастям з франківчанами. Про це мер Франківська написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

29 липня Руслан Марцінків зробив публікацію в якій повідомив, що в цей день святкує річницю зі своєю дружиною Оксаною Марцінків. Він підкреслив, що вони перебувають у відносинах вже 19 років.

"19 років разом! Сьогодні у нас річниця!" - написав Руслан Марцінків.

Публікація Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

До повідомлення він додав фотографію з відпочинку у Кам'янці-Подільському. На знімку можна побачити Руслана Марцінківа, який знаходиться в стінах замку у Кам'янці разом з двома найдорожчими йому жінками, дружиною Оксаною і маленькою донечкою Соломією.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Руслан Марцінків з донькою і дружиною, фото: Facebook

Варто зазначити, що у Руслана Марцінківа є і старший син Святослав, який народився в 2002 році.

Франківчани не могли пройти повз такої новини та привітали Руслана Марцінківа з такою важливою у його житті датою. Практично всі побажали родині мера Франківська радості, процвітання і щастя.

"Щирі вітання! Божого благословення і опіки Богородиці на многая літа! Бачу, що доця ще братика просить!", "Найщиріші вітання! В здоров'ї та в злагоді многая літ!", "Прийміть щирі вітання,щастя і благополуччя вашій сім'ї!( Золота жінка,мабуть як і всі,найбільше хоче бачити чоловіка вдома,але змирилась з тим що дім - ціле місто..)Діточкам доброї долі,вам - молодого кохання на довгі роки!!!", "Чоловіка визначає, як особистість його ставлення до жінки! Вітаю ви гарна пара! Безмежного кохання, поваги, взаєморозуміння!", "Щирі вітання! Дай Боже вам щасливого життя і міцного здоров'я!" - написали підписники в коментарях.

Коментарі до публікації Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що у Філатова знайшли винуватців "замороженого" метро в Дніпрі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Разумков в Харкові "зашифрував" ім'я суперника Кернеса на виборах.

Також, "Знай.uа" писав, що львів'яни змусять Садового полагодити ліфти-вбивці.