Франківчани підтримали Руслана Марцінківа перед виборами мера. Про це стало відомо з публікації на його сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків вирішив знову попередити мешканців Франківська про те, що перед виборами його конкуренти можуть скористатися чорним піаром. Він розмістив на своїй сторінці зображення з його портретом і фразою: "Перед виборами і не таке почуємо. Так що будьте готові до всякої фигні".

Перепощу!!!

Geplaatst door Руслан Марцінків op Donderdag 30 juli 2020

Підписники Марцінківа не могли пройти повз і висловили свою думку в коментарях до публікації. Багато підтримали мера Франківська та висловили бажання обрати його на наступний термін. Вони також назвали Марцінківа мудрим і гідним мером, який не дає порожніх обіцянок.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Якщо потітики обливають брудом інших, значить їм нема чим похвалитися самим, ось і хочуть таким чином виглядати краще. Слава Богу в нас мер такий, що сам благоустрій міста це ваша реклама)", "Гідна Людина! Гідний мер! Гідний патріот і націоналіст! Таких, як Ви бракує ще на посаді Президента України! Але Ви з Франківська нікуди!!!!", "То не лиш фігня, то є перли і перлинки за якими плаче 13 бригада)), але в нас Люди мудрі, послухають,посміються і зроблять правильний вибір)!", "Руслан, Ви людина яка робить для людей, і я чую від багатьох Франківчан, що наш мер найкращий!", "Фігня - фігнею:))) зміни є. На краще. Щось може недороблено , но загалом добре...", "МЕРУ РЕСПЕКТ!" - написали франківчани в коментарях.

Коментарі до публікації Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що у Харкові Кернес посадив Разумкова за БТР.

Як повідомляв портал "Знай.uа" тернополяни визначилися з мером перед виборами.

Також, "Знай.uа" писав, що у виборчих списках Києва з'явиться "партія-новачок".