У Франківську, за 6 днів народилося 32 дитини. Про це розповіли на сторінці Міського перинатального центру Івано-Франківської міської ради в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в період з 20 по 26 липня у Міському перинатальному центрі Івано-Франківської міської ради зафіксували народження 32 малюків.

З них більшу частину склали хлопчики — їх народилося 20. Відповідно, дівчаток народилося трохи менше — 12.

У Міському перинатальному центрі Івано-Франківської міської ради привітали батьків малюків і побажали новонародженим франківчанам міцного здоров'я.

"Вітаємо малят і їхніх батьків. Нехай дітки ростуть здорові і щасливі!" - написали в повідомленні перинатального центру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Повідомлення Міського перинатального центру Івано-Франківської міської ради: Facebook

Варто зазначити, що це не єдиний подібний показник. Так, у Міському перинатальному центрі Івано-Франківської міської ради раніше повідомляли, що в період з 13 по 19 липня було зафіксовано народження 48 малюків. З них 17 дівчаток та 31 хлопчик.

Повідомлення Міського перинатального центру Івано-Франківської міської ради: Facebook

Нагадаємо, що у Києві з початку 2020 року різко скоротилася народжуваність. Відповідні дані оприлюднили в Головному управлінні статистики по столиці.

Як повідомляв портал "Знай.uа" перинатальний центр Чернівців прийняв першу породіллю. Мама і малюк почувають себе добре.

Також, "Знай.uа" писав, що в прес-службі Головного управління статистики у Львівській області підготували статистику до Всесвітнього дня народонаселення.