Новонародженій українці потрібна допомога для перемоги над страшною хворобою. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленька Арінка з народження перенесла безліч болю і хірургічне втручання через важке захворювання.

На цьому муки дівчинки не закінчені і їй в даний момент необхідна складна нейрохірургічна операція.

Новонароджена Аріна: Facebook Мама і немовля

Вартість витратних матеріалів для операції становить 30 тисяч гривень. Батьки дівчинки не можуть зібрати таку суму за короткі терміни, тому в благодійній організації звернулися за допомогою до небайдужих людей.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Багато років спілкуючись з сім'ями в кризових ситуаціях ще більше переконуємося, що тільки разом можна пережити біль, а іноді й просто подарувати нове життя, тоді, коли вже всі опустили руки. Аріна з народження повинна боротися, щоб мати повноцінне дитинство, але для того, щоб маленьке сонечко перемогло хвороба необхідна наша допомога, кожен з нас може бути частиною життя лялечки, яка вірить в майбутнє і дуже хоче жити! Ми теж віримо у Арінку і хороші новини!" - написали в повідомленні організації.

Повідомлення організації

Нагадаємо, що в Дніпрі круглий сирота з раком крові відчайдушно бореться за життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа" тернопільські хірурги "воскресили" жінку з пухлиною на хребті.

Також, "Знай.uа" писав, що малюк з Чернівців відчайдушно бореться з раком, пів життя по лікарнях.