На Рівненщині побилися кандидат на посаду мера та місцевий чоловік, який називає себе активістом. Про це розповіли на порталі "Rivne Media".

Повідомляється, що 21 липня, в місті Костопіль Рівненської області, на вулиці Грушевського виникла бійка між першим заступником мера Костополя, 34-річним Андрієм Ткачуком та мешканцем села Корчів'я, громадським активістом-волонтером, засновником МГО "Козацтво Запорозьке", 47-річним Олександром Вірчиком.

За словами правоохоронців, бійку почав активіст, який першим вдарив чиновника кулаком по обличчю.

Мешканці Костополя кажуть, що обидва чоловіки є потенційними майбутніми кандидатами на посаду мера міста, вибори якого пройдуть вже цієї осені.

Бійка Костюка і Вірчика, кадр з відео: Instagram panda_pavlik

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Заступник голови Костополя Андрій Ткачук написав заяву в поліцію за фактом побиття. Поліцейські почали досудове розслідування в рамках кримінального провадження, яке відкрили за попередньої правової кваліфікації ч. 1 ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження).

"Замовна кампанія проти мене почалася дуже активно. Шкодую, що не стримав емоцій і піддався на провокації псевдоактивістів" - прокоментував ситуацію Андрій Ткачук.

Через деякий час в мережі опублікували відео бійки чоловіків. На ньому можна побачити, як Ткачук і Вірчик спершу обмінюються кількома ударами на кулаках, а потім переходять до боротьби. При цьому оператор зовсім не намагається їх розборонити, а навпаки, заохочує до конфлікту.

Пізніше з'явилася інформація про те, що бійка була навмисною провокацією з боку опонентів кандидата в мери.

"Бійка мала місце дійсно. Але лише один з них - Андрій Ткачук є потенційним кандидатом на посаду голови громади. Інший - Вірчик - називає себе активістом (хоча в місті має досить негативну репутацію) і навіть приблизно не розглядається в ролі учасника виборів. Бійка була спровокована свідомо так званими активістами, їй передувало свідоме неодноразове нищення Вірчиком привітання містян з днем міста, розміщене Ткачуком А. на бігбордах (за цим фактом поліцією також порушена справа). Звичайно, це робилося теж на замовлення. До останнього часу жодних конфліктів між цими людьми не було", - зазначає Віталій Кошелєв.

Нагадаємо, що Філатов взявся за скандальний завод у Дніпрі, що отруює життя городянам.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Київрада висловила недовіру Кличко через корупційні правки у бюджет міста.

Також, "Знай.uа" писав, що Зеленський обезголовив район Запоріжжя.