Під Івано-Франківськом поліцейські шукають чоловіка, який більше тижня тому пропав безвісти. Про це розповіли в місцевій поліції.

Наголошується, що розшуком чоловіки займається Коломийський відділ ГУ НП в Івано-Франківській області. Зниклому безвісти Тимощуку Олегу Миколайовичу – 46 років, він 1974 року народження. Проживає у селі Спас, в Коломийському районі. Десять днів тому, 21 липня, він поїхав в Коломию по справах, і досі не виходить на зв'язок з рідними чи знайомими.

Тимощук Олег Миколайович. Поїхав в Коломию по справах

Прикмети зниклого чоловіка - близько 180 сантиметрів зросту, худорлявої статури, сивочолий, коротко стрижений.

В правоохоронних органах просять всіх, хто має хоч який-небудь інформацією про те, де може перебувати Тимощук Олег Миколайович, повідомити за телефонами гарячої лінії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що в Харківській області ведуться пошуки зниклої 17-річної дівчини Олени Забазновой, яка пішла з дому і дотепер про неї немає звісток. Дівчина нещодавно стала мамою і вдома її чекає малюк. Олена пропала ще 11 липня. 30 липня в її рідному селі волонтери провели пошукову операцію, прочесавши всі прилеглі поля і посадки, а також найближчі села.

Також Знай повідомляв, що під Тернополем зник літній чоловік з темним волоссям. Він вийшов з дому близько 8 години вечора 23 липня і більше його ніхто не бачив. Рідні повідомили в поліцію про зникнення чоловіка вже через кілька годин після інциденту, але досі про нього немає відомостей.

Нещодавно Знай передавав, що в Хмельницькій області пропав молодий чоловік, у якого бувають провали в пам'яті. Рідні просять допомогти знайти хлопця, який зник 24 липня. Вони кажуть, що провали в пам'яті почалися після травми голови під час автомобільної аварії.