На Прикарпатті сталася дика НП, з димохідної труби витягли тіло 19-річного хлопця.

Про це інформує управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Так, стало відомо, що у п'ятницю 31 липня у Коломиї сталася надзвичайна пригода. На територію колишнього заводу «Сільмаш» з'їхалися рятувальники та правоохоронці.

На Прикарпатті з димохідної труби витягли тіло 19-річного хлопця


Рятувальники ДСНС дістали тіло 19-річного хлопця з недіючої труби колишнього заводу «Сільмаш».

“Об 11:15 по вулиці Хмельницького Коломийське відділення ДПРЧ-7 допомогло працівникам поліції витягнути тіло місцевого мешканця 2001 року народження з недіючої димохідної труби на території колишнього заводу «Сільмаш»”, - сказано у повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в запорізькій області хлопчик доторкнувся до саморобної пральній машинки, і все це закінчилося летальним результатом – дитину вбило електричним струмом.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Хмельницькій області чоловік побив жінку до смерті за те, що вона відмовила йому в інтимній близькості. Тіло мертвої жінки виявили поблизу сільської школи, на задньому дворі.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині, 30 липня, близько 17:22, в Яворівському районі в місцевому водоймищі потонув хлопчик.