Голова Івано-Франківська Руслан Марцінків розкритикував владу за продовження карантину. Відповідну публікація розмістили на сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків висловив невдоволення тим, що влада не намагається слухати людей і самостійно вводить обмеження в містах України.

Читайте Знай в Google News!

"Влада знову пішла по шляху обмежень, а не діалогу з містами! Заборонили громадський транспорт в Тернополі і Луцьку, обмеження роботи спортклубів та заходів в Одесі і Львові!" - написав Руслан Марцінків.

Після цього Марцінків вказав на явні проблеми, які з'явилися в країні в зв'язку з пандемією і які, на його думку, слід вирішити замість введення обмежень:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

1. Брак ліків і відсутність допомоги медикам.

За словами Марцінківа ІФА-тести закуповуються за рахунок коштів місцевого бюджету, також здійснюються і доплати медикам. У зв'язку з цим у нього виникло питання, на що витрачається фонд для боротьби з коронавірусом.

2. Проблеми з ПЛР-тестуванням.

Глава Франківська підкреслив, що у приватника можна швидко і якісно пройти ПЛР-тестування в той час, як на державному рівні все робиться "по блату".

3. Прийняття рішень без урахування думки громадян.

Марцінків закликав владу зберегти робочі місця і перед прийняттям рішень щодо обмежень поцікавитися думкою громадськості.

Публікація Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

"Говорити можна довго, але висновок один - це поділ на зони є дуже суб'єктивним і вже пахне політичною доцільністю!" - підсумував Руслан Марцінків.

Оперативно про стан справ (09.00)/03.08.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Zondag 2 augustus 2020

Нагадаємо, що карантин у столиці може затягнутись на півтора роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", заразність Covid-19 зросла на 30% - мутації роблять свою справу: "Це початок...".

Також "Знай.ua" писав, що коронавірус поставив лвів'ян у черги: на результати тестів чекають тижнями.