Жителі Франківська знову зможуть прогулюватися по "Острову кохання" у вечірній час доби. Про це розповіли на сторінці КП "Івано-Франківськміськсвітло" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що співробітники КП "Івано-Франківськміськсвітло" встановили освітлення на "Острові кохання", який знаходиться на міському озері Івано-Франківська.

Читайте Знай в Google News!

"Нашими співробітниками відновлено освітлення на острові, який до цих пір, в зв'язку з реконструкцією мереж зовнішнього освітлення на міському озері, був темний." - сказано в повідомленні.

Представники підприємства висловили надію, що тепер вечірній відпочинок на "Острові кохання" стане не тільки затишним, але і безпечним.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Гарного Вам закінчення літа, і незабутніх прогулянок освітленим містом!" - додали в повідомленні КП "Івано-Франківськміськсвітло".

Повідомлення КП Івано-Франківськміськсвітло: Facebook

До публікації також додали кілька знімків, на яких можна побачити, як красиво виглядає освітлений "Острів любові" вночі.

Острів кохання в Івано-Франківську: Facebook КП Івано-Франківськміськсвітло

Варто відзначити, що останнім часом у Франківську активно ведуться роботи по реконструкції електромереж. Так, під час ремонтних робіт було встановлено безліч нових трансформаторів, LED-світильників, світлофорів і проведена заміна кабельних мереж по всьому місту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Киянам заборонили кататися на фунікулері - "втомився" слідом за мостами

Як повідомляв портал "Знай.ua", У Харкові автохами зібралися в "караван", начхати на заборони - відсунули і проїхали

Також, "Знай.ua" писав, що Центр Запоріжжя забомбили пляшками і недогризками кавунів - сморід і бруд посеред міста