У Франківську посилять заходи безпеки на Провокзальном сквері. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків під час щоденного звернення.

Марцінків повідомив, що співробітники муніципальної інспекції будуть проводити цілодобове чергування на території Привокзального скверу. Причиною такого рішення він вказав збільшення пасажирів на вокзалі.

Читайте Знай в Google News!

Привокзальний сквер, фото: Галка

"У нас зараз Муніципальна стража чергує до десяти годин, але збільшується кількість пасажирів на вокзалі, і відповідно необхідно, щоб там більше чергували наші патрулі, особливо в нічний час" - заявив Руслан Маруцінків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто зазначити, що Привокзальний сквер є місцем, де співробітники муніципальної інспекції досить часто фіксують порушення порядку. Найчастіше їх скоюють особи, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння. Не рідкісні випадки, коли такі люди шкодять оточуючим або травмуються через нездатність утримати рівновагу.

Оперативно про стан справ (09.00)/03.08.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Zondag 2 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стало відомо про те, яку міру запобіжного заходу обрав суд Запоріжжя для хлопця, який вбив військовослужбовця поблизу місцевого супермаркету.

Як повідомляв портал "Знай.иа" в Дніпрі вдалося затримати чоловіка, який жорстоко побив жінку в центрі міста на Європейській площі.

Також, "Знай.иа" писав, що у Хмельницькій області жорстоко обійшлися з подружньою парою. Страшна трагедія для всіх.