В Бердичеві п'яна мати побила немовля за гучні крики. Про це розповіли у виданні "Бердичів.BIZ".

Повідомляється, що 29 липня, в Бердичеві, в міському парку знаходилася жінка з немовлям. Спершу вона просто розгойдувала коляску з дитиною, а потім почала бити малюка. Поруч з жінкою знаходилася ще одна дитина, трохи старша за віком, яка спостерігала за цим.

Читайте Знай Google News!

За дитину заступилися небайдужі перехожі, які викликали співробітників поліції на місце події.

Жінка б'є немовля, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У прес-службі поліції Бердичева розповіли, що на місце події прибув ювенальний інспектор, який встановив, що жінка з двома дітьми віком 10 місяців і 3 роки вела себе неадекватно. Її направили в травмпункт де підтвердили, що жінка перебувала у стані алкогольного сп'яніння.

За інформацією видання, співробітник поліції намагався залишити дітей у дитячому відділенні лікарні, оскільки не хотів залишати їх з неадекватною матір'ю. Однак дитячий лікар відмовила йому в цьому. Тому на горе-матір завели протокол за ч. 2 ст. 184 (невиконання батьківських обов'язків) і відпустили з дітьми додому.

Фізичне насильство по відношенню до дитини жінка аргументувала тим, що таким чином його заспокоювала, оскільки дитина постійно плаче.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом з притулку зникли юні брат з сестрою.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Харків'янка бігла до медиків з мертвою дитиною в ковдрочці.

Також, "Знай.uа" писав, що під Хмельницькому дві подружки втекли з дому, і переночували в школі.