У Франківську виявили чоловіка без свідомості. Про це розповіли на сторінці муніципальної інспекції Івано-Франківська в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що співробітники муніципальної інспекції Івано-Франківська виявили непритомного чоловіка, який лежав у купі одягу. Як виявилось це був мешканець Закарпатської області, який перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте Знай в Google News!

За словами очевидців, чоловік і його спільники стягнули одяг з сміттєвих баків і склали його в купу. Також вони розпивали сурогатний алкоголь. Чоловік випив більше двох літрів цього алкогольного напою і втратив свідомість.

Працівники муніципальної інспекції спробували привести чоловіка до тями, але їм це не вдалося. У зв'язку з цим інспектори були змушені викликати швидку допомогу. По прибуттю медики констатували у чоловіка сильне алкогольне сп'яніння і його госпіталізували в лікарню.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Повідомлення муніципальної інспекції Івано-Франківська, скріншот: Facebook

До публікації в муніципальної інспекції додали кілька знімків з місця події.

Чоловік втратив свідомість у Франківську, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Фраковска

Чоловік втратив свідомість у Франківську, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Фраковска

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Укрзалізниця зважилася на кардинальний крок через напад на дівчину в поїзді Київ-Маріуполь.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві орудує небезпечна банда бороданів.

Також, "Знай.uа" писав, що під Миколаєвом злісна парочка 10 років знущалася над пенсіонером.