В Івано-Франківську комунальники почали ремонт асфальтового покриття. Про це розповіли у виданні "Фіртка".

Повідомляється, що у Франківську активно ведуться ремонтні роботи з ліквідації ям в асфальтному покритті. Однак не всі місцеві жителі задоволені методами і роботою асфальтоукладальників.

Читайте Знай Google News!

Справа в тому, що в ХХ столітті, в 2020 році вони використовують чайник зі смолою, старий трактор з напіврозваленою причепом і іржаві лопати.

Ремонт асфальту у Франківську, кадр з відео: Facebook редакція новин

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Крім того, на думку деяких місцевих жителів, ремонт робиться не якісно, адже перед кладкою нового асфальту ями не розчищають від сміття і каміння та укладають нове покриття на залишки старого.

"Нічого не чистять, просто в болото засипають асфальт і зашпаровують ями старим ла*ном", - жваво коментує ситуацію житель будинку по вулиці Курінного Чорноти, який звернув увагу на роботу комунальників.

Ремонт асфальту у Франківську, кадр з відео: Facebook редакція новин

У відповідь на критику асфальтоукладальники запевняють, що вони асфальт закатають катком і все буде триматися дуже довго.

При цьому місцевий житель пригрозив, що поскаржиться на такий ремонт меру міста Руслану Марцинкиву. Однак комунальники поставилися до цього байдуже заявивши, що глава Франківська особисто буде перевіряти їх роботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що слуги з Чернівців змиють 6 мільйонів в каналізацію.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Кияни оніміли від "ремонту" комунальників Кличко.

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий закатає в асфальт мільйон перед виборами.