У Франківську приватні перевізники відмовляються перевозити пенсіонерів і пільговиків. Про це розповів глава міста Руслан Марцінків під час щоденного звернення.

Повідомляється, що перевізники скаржаться на великі збитки через те, що змушені перевозити пасажирів лише на сидячих місцях. У зв'язку з цим вони відмовляються перевозити пільговиків і пенсіонерів, які їдуть по посвідченню.

Читайте Знай в Google News!

"Ми постійно ведемо переговори. Радий, що відновили маршрут 26 А, знайшли перевізника, який зараз по цьому маршруту їздить. Люди зверталися. Щодо пенсіонерів, то будемо профілактично опрацьовувати. Також ще відрегулюємо це питання під час проведення нового конкурсу на перевезення, який буде в кінці цього року або на початку наступного. Все буде добре "- сказав Руслан Марцінків.

Журналісти видання "Суспільне" вирішили перевірити, чи дійсно перевізники Франківська відмовляються перевозити пенсіонерів. Один з водіїв на маршруті №22 розповів, що під час карантину з 10:00 до 16:00 проїзд для пенсіонерів був скасований. В автобус беруть по три людини.

Тарнспорт у Франківську, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Запоріжжі відкривають новий маршрут.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Чернівцях в автобуси впустять тільки медиків та комунальників, в місті назріває бунт.

Також, "Знай.ua" писав, що зухвала киянка влаштувала дебош в маршрутці через пандемію.