На Фрапнківщині сімейна пара прихистила лелеку. Про це розповіли в сюжеті телеканалу "НТК".

Повідомляється, що в селі Печеніжин Коломийського району сімейна пара Віталій і Галина Якуб виявили пташеня лелеки, яке випало з гнізда і вирішили врятувати йому життя.

Читайте Знай в Google News!

Примітно, що це вже четвертий лелека якого рятує сімейство. Віталій з гумором згадує повір'я, згідно з яким лелеки приносять дітей.

"Якщо вірити цьому, то до цього було троє лелек — маємо трьох дітей" - каже Віталій Якуб.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сімейна пара підібрала пташеня зовсім маленьким, тому за ним доводилося ретельно доглядати.

Коли він виріс, то став літати по околицях. При цьому птах повертається до своїх рятівників, проте принципово не ночує в приміщенні.

Лелеку назвали Ласунчик і він має досить своєрідний норов. Його можна погладити, як домашнього, однак якщо він сам цього захоче.

При цьому він досить вибагливий до харчування. Ласунчик дуже любить почищену свіжу рибу певного виду, ящірок, жаб і куряче м'ясо.

"Він сам вже себе забезпечує харчуванням, бігає, літає і збирає черв'яків. Але крім цього приходить і просить добавки " - розповіла Галина Якуб.

Сімейство ще не знає, полетить Ласунчик з птахами на південь або залишиться у них, проте вони вже готові прихистити лелеку на зиму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом з розплідника втекла рись, хижака шукають усім світом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік врятував пухнастого бідолаху.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві вулицями бігає лось і бродить лелека.