Цього року 10-та гірсько-штурмова бригада з Прикарпаття втратила трьох бійців на Донбасі. Про це, під час брифінгу в Івано-Франківській ОДА розповів командир бригади, полковник, Герой України Василь Зубанич.

Він повідомив, що на жаль, під час бойових дії на Донеччині загинули три члени 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс", які перебували у відрядженні в зоні ООС.

Читайте Знай в Google News!

"Є три військових, виконали свій бойовий обов'язок і загинули. Всі вони загинули під час снайперського обстрілу" - розповів Зубанич.

При цьому він підкреслив, що ворог боїться українських захисників, адже втрати у складі армії окупантів не один до трьох, а один до десяти.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також Зубанич додав, що з часу створення бригади військові отримали колосальну підтримку від представників влади та місцевих підприємців. У зв'язку з цим він закликав молодь вступати до лав Збройних сил України.

"У бригаді склалися хороші відносини між командирами і військовими, сформувався дружний колектив. Нам потрібні всі - починаючи від кухаря і закінчуючи снайперами. Тому всіх, кому дозволяє вік і стан здоров'я, запрошуємо приєднається до служби в Збройних силах України, адже ми повинні формувати сучасну, потужну армію. Наша єдність зупинила агресора в 2014 році, в єдності" - заявив Василь Зубанич.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Львівський священик зняв рясу заради форми і став десантником.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Дніпром прострелена медаль убитого солдата повернулася в сім'ю через 75 років.

Також, "Знай.uа" писав, що ЗСУ на Донбасі зіткнулися з підлою провокацією окупантів.