На Прикарпатті попрощалися із загиблим учасником АТО. Про це розповіли у виданні "Правда".

Повідомляється, що 6 серпня в Більшівцівській ОТГ провели в останній шлях учасника АТО, майданівця, добровольця, жителя Більшівців Олександра Возняка.

Читайте Знай в Google News!

Попрощатися з українським воїном приїхав командир батальйону Кульчицького полковник Віктор Толочко, хороший друг загиблого, уродженець Більшівців, командир другого добровольчого батальйону НГУ Андрій Тірон, побратими по зброї, представники Галицького районного об'єднання воїнів АТО, а також учасники АТО з Більшівців та інших населених пунктів району.

Олександр Возняк брав участь у бойових діях з весни 2014 року. Він служив у складі другого добровільного батальйону НГУ, а пізніше в батальйоні імені Кульчицького. Також він служив у 130 окремому батальйоні ЗСУ, який займався розвідкою. Відправлений в запас.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Під час боїв за Слов'янськ Олександр не один раз ходив у розвідку в тил окупантів звідки коригував вогонь українських захисників.

У червні боєць пержив важку операцію на серці в клініці Амосова. 4 серпня серце Олександра Возняка зупинилося.

Похорон Олександра Возняка, фото: Правда

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові трагічна ДТП обірвала життя легендарного тренера.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Україна втратила молодого героя АТО, захищав Батьківщину до останнього.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові помер легендарний учитель з великим серцем.