У Франківську чоловікові стало зле посеред міста. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Івано-Франківську, співробітник муніципальної інспекції, завідувач сектору стихійної торгівлі Локатир Тарас обробляв скаргу по вулиці Шпитальній. Раптом він помітив, як посеред вулиці впав чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Тарас не розгубився і одразу ж побіг на допомогу франківчанину. Він визначив, що у чоловіка зупинилося серце і надав йому першу допомогу до прибуття реанімаційної бригади швидкої допомоги. При цьому, він продовжував реанімувати потерпілого доки медики готували дифібрилятор і необхідні препарати.

Серце чоловіка з першого разу запустити не вдалося і медики готувалися до другої спроби. У цей час Тарас продовжував робити масаж серця.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тарас Локатир, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

На щастя старання муніципального інспектора і медиків увінчалися успіхом — серце чоловіка вдалося запустити.

"Муніципальна інспекція пишається такими працівниками, як завідувач сектору стихійної торгівлі - Локатир Тарас."- сказано в повідомленні.

повідомлення муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у курортному селищі Залізний Порт чоловік зламав собі хребет і отримав запалення легенів через атракціон.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі під час пожежі в одній з квартир багатоповерхового будинку чоловік врятував двох дітей.

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові молодий чоловік з інвалідністю опублікував відео, на якому заявив, що він нерозділене закоханий в дівчину і хоче померти.