В смертельному ДТП на Франківщині в селі Перегінське звинувачують водія Mercedes Vito, жителя сусіднього села Закерничне. Про це глава села Ольга Абрам розповіла кореспонденту Gazeta.ua.

Повідомляється, що в день трагедії 26-річний Петро Трембіцький сів за кермо Mercedes Vito в стані алкогольного сп'яніння.

Читайте Знай в Google News!

Згідно зі свідченнями свідків того дня Петро пив алкоголь під час відпочинку на річці, а пізніше на хрещенні і їздив по селу дуже швидко.

В один момент він зіткнувся з автомобілем ВАЗ на швидкості близько 200 км на годину. Від удару автомобіль перекинувся, сам же Петро не постраждав.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

ДТП в Перегінському, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

Однак іншим учасникам ДТП не так пощастило. В результаті події загинули три людини, серед яких маленька дитина і ще двоє отримали важкі травми.

ДТП в Перегінському, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

"Він летів на шаленій швидкості в лоб під 200 кілометрів. Іншому водієві просто нікуди було втекти. Був такий п'яний, що нічого не розумів. Дивився скляними очима. Тільки в лікарні трохи прийшов до тями. Нічого не пам'ятав. Розпитував, де він і що накоїв" - розповіла Ольга Абрам.

Про Петра відомо, що він молодший син з трьох дітей Ліди і Петра Трембіцьких. Працює на лісозаготівельній фірмі разом з батьком. Власної сім'ї у нього немає.

"Він з дуже порядної сім'ї. Брат з сестрою господарюють. А він тільки гуляти. Тато його говорив, що постійно жив у тривозі. Весь час чекав дзвінка серед ночі, що або він убився, або збив кого. І ключі відбирав від машини, і лаявся, а вплинути не міг ніяк" - додала Ольга Абрам.

12 серпня в міському суді Івано-Франківська пройде засідання на якому підозрюваному в порушенні правил дорожнього руху, яке призвело до ДТП Петру Трембицькому обиратимуть запобіжний захід. Слідство наполягатиме на його утримання під вартою.

Петро Трембіцький, фото: Gazeta.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Чернівцях 16-річний шумахер протправіл на лікарняне ліжко двох городян.

Як повідомляв портал "Знай.uа", трагічна ДТП у Дніпрі забрала життя молодої мами.

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті дві іномарки "поцілувалися" на порожній дорозі.