На Франківщині пенсіонерка відсвяткувала 100-річчя. Про це розповіли на сторінці Калуської міської філії " Союзу Українок" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що мешканка Болехова Катерина Гаврилів відсвяткувала круглу дату — їй виповнилося 100 років.

Читайте Знай в Google News!

У день народження жінка перебувала в гостях у своєї дочки Уляни в місті Калуш. Представники філії "Союзу українок" не упустили такої можливості і особисто привітали Катерину зі святом.

"За дорученням Калуської філії "Союзу Українок" та товариства "Просвіта" Калущини в гості до члена ОУН-УПА, колишньої медсестри Українського Червоного Хреста прийшли Валентина Ганущак та Леся Кирилович."- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Катерина Гаврилов з представниками Союзу Українок, фото: Facebook Калуська міська філія Союзу Українок

У повідомленні підкреслили, що Катерина поділилася спогадами з життя і роздумами про долю України. Вона висловила слова подяки і надію в щасливе майбутнє українців і рідної країни.

У "Союзі українок" привітали Катерину Гаврилів зі святом і побажали їй здоров'я на багато років.

повідомлення Калуської міської філії Союзу Українок: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Франківськом знайшли друга Бандери. На даний момент його вік становить 94 роки і він є найстаршим ветераном ОУН і УПА на території Івано-Франківської міської ради.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 7 травня, член ОУН Микола Саміців відсвяткував 98-річчя. Він є членом львівської Станиці Галицького Братства воїнів дивізії, хоча живе на Тернопільщині.

Також, "Знай.uа" писав, що зв'язкова Романа Шухевича Ольга Ільків відсвяткувала 100-річчя. З ювілеєм видатну львів'янку привітав мер Львова Андрій Садовий.