На Прикарпатті буде послаблення карантину. Про це стало відомо з даних Міністерства здоров'я України.

Повідомляється, що в Україні десять областей включаючи Івано-Франківську та Київ не готові до ослаблення карантинних обмежень.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з інформацією МОЗ до послаблення карантину не готові: Волинська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Одеська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Чернівецька області та місто Київ.

Івано-Франківську область від ослаблення карантину відокремлює лише один необхідний показник зі встановлених Кабміном - кількість нових заражених на 100 тисяч населення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Згідно з вказівками МОЗ, для ослаблення карантину, кількість нових заражених на 100 тисяч населення не повинна перевищувати значення 40.

Однак Івано-Франківська область досить далека від рекомендованих показників і на даний момент кількість нових випадків на 100 тисяч населення в області становить - 134,1.

показники захворювання коронавірусом: МОЗ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що частина України потрапила під "червону" зону: в громадському транспорті не їздимо, але на роботу ходимо.

Як повідомляв портал "Знай.uа", з осені дитячі садки Дніпропетровської області зможуть відновити повноцінну роботу, проте є кілька умов.

Також, "Знай.uа" писав, що Київ потрапив у "жовту" карантинну зону з новими обмеженнями.