В Івано-Франківську скасують концерт до Дня Незалежності. Про це розповів очільник міста Руслан Марцінків розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Раніше в Івано-Франківську готували кілька заходів до святкування Дня Незалежності. Серед них був анонсований велопробіг і великий концерт Христини Соловій. Однак через погану епідеміологічну обстановку їх довелося скасувати.

Насамперед Руслан Марцінків висловив розуміння того, що франківчани чекали на ці заходи і сумують за життям у звичайному режимі. Після цього глава міста додав, що коронавірус нікуди не зник і більше того, Івано-Франківськ потрапив в помаранчеву зону, у зв'язку з цим він був змушений скасувати концерт Христини Соловій і велопробіг.

День Незалежності в Івано-Франківську в 2019 році, кадр з репортажу каналу 402: YouTube

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Розуміємо, що ці заходи подобаються багатьом, тому можливе зібрання великої кількості франківців. Тому прийняли рішення не ризикувати вашим здоров'ям. Велопробігу і концерту не буде" - написав Руслан Марцінків.

Замість цих заходів пройде молебень та покладання квітів загиблим Героям України.

повідомлення Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львівській області в місті Самбір городяни вийшли до мерії з протестом. З сьогоднішнього дня місто опинилося в червоній зоні карантину і тепер життя людей має радикально змінитися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", згідно з новими правилами зон карантину, Київ потрапив тепер у "жовту" зону. Вступає в дію е то з понеділка, 17 серпня.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернопільській області скасували жорсткий карантин - в червону зону не потрапила жодна територіальна одиниця регіону.