На Прикарпатті розшукують рідних постраждалого на скелях чоловіка. Про це написала користувачка снеті Jana Olenjuk на сторінці "Місто Косів"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що сьогодні невідомий чоловік у стані алкогольного сп'яніння відпочивав на скелях і невдало впав. В результаті падіння він отримав численні травми і був доставлений в лікарню в місті Косів.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина звернулася до жителів міста Косів з надією на те, що рідні або знайомі чоловіка зможуть його впізнати.

“Хто знає цього чоловіка, він сьогодні п'яний на скелях невдало впав, знаходиться в м. Косів в лікарні."- написала Jana Olenjuk.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

повідомлення Jana Olenjuk: Facebook місто Косів

До повідомлення вона додала кілька фотографій, на яких можна побачити постраждалого чоловіка, якого медики поклали на носилки. Судячи з накладеної шини і пов'язки чоловік швидше за все отримав травму голови і травму шиї.

Про стан потерпілого інформації не повідомляли.

постраждалий чоловік, фото Jana Olenjuk: Facebook місто Косів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 16 серпня на трасі сталася аварія на автодорозі М - 09 "Тернопіль - Львів - Рава-Руська". В результаті зіткнення автомобілів травмувалися три людини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині лікарі борються за життя дитини, яку доставили після отримання опіків. Дитину доставили в Кременецьку районну лікарню з термічними ушкодженнями шкіри тулуба.

Також, "Знай.uа" писав, що 13 серпня, в Харкові по вулиці Киргизькій сталася ДТП в результаті якої постраждав 35-річний чоловік.