На Прикарпатті розкрили злочинну схему директриси ТОВ. Про це розповіли на сторінці Прокуратури Івано-Франківської області у соцмережі Facegbook.

Повідомляється, що в результаті слідства було встановлено, що директриса одного з ТОВ, в 2018 році привласнила понад 520 тисяч гривень бюджетних коштів. Зробити їй це вдалося за допомогою реалізації апарату ультразвукової діагностики одному з медустанов за завищеною ціною.

Читайте Знай в Google News!

В даний момент проводиться перевірка причастя до цієї схеми співробітників медустанови. Тривають слідчі дії.

"За процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури особі повідомлено про підозру у привласненні чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому у великих розмірах (ч.4 ст. 191 КК України). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відшкодування завданих збитків."- сказано в повідомленні прокуратури.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

повідомлення прокуратури Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Бердянську до депутата з самого ранку нагрянули з обшуками.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 80-річну мешканку Запорізької області шахраї позбавили великої суми грошей.

Також, "Знай.uа" писав, що чоловік купив яхту і будинок на мільйони доларів за гроші на боротьбу з коронавірусом і був заарештований поліцією.