З Польщі депортували п'ятьох українців. Про це розповіли в прикордонній службі Польщі.

Повідомляється, що 13 серпня, польські прикордонники з Тупліце, що в Любуському воєводстві, зупинили автобус на українських номерах і затримали п'ятьох громадян України.

Читайте Знай в Google News!

"Причиною затримання було недотримання умов карантину після перетину східного кордону", - зазначає майор прикордонної служби Йоанна Конечняк.

У салоні зупиненого автобуса перебували шестеро українців. В ході перевірки документів, прикордонники встановили, що п'ятеро з них прибули до Польщі під кінець травня і не пройшли обов'язковий двотижневий карантин надавши фіктивні адреси проживання в Польщі під час проходження прикордонного контролю.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

За словами Йоанни Конечняк, відразу ж після припинення кордону, українці поїхали до Німеччини.

Командир прикордонної служби розглянув цей випадок і виніс по ньому рішення зобов'язавши українців повернутися додому у зв'язку з порушенням закону. Крім того, всім затриманим видали заборону на в'їзд на територію Польщі та інших країн Шингену терміном на 5 років.

Всіх п'ятьох громадян України, віком від 20 до 32 років, наступного дня привезли в пропускний пункт в "Медика-Шегині" і передали представникам української сторони.

польські прикордонники, фото: Моя Україна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тисячі українських заробітчан потрапили за колючий дріт у Канаді

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерти порівняли вартість на найголовніше у нас і за кордоном

Також, "Знай.uа" писав, що в аеропорту "Бориспіль" українців не пустили на відпочинок в ОАЕ