Дівчина не витримала тиску свекрухи і втекла від чоловіка до батьків. Про це розповіли у виданні "Українці сьогодні".

Українка розповіла історію свого заміжжя. У 22 роки її покликав заміж 30-річний залицяльник на ім'я Роман. Дівчина сумнівалася, адже у них не було житла, а сама вона родом з села, куди повертатися не хотіла. Однак чоловік сказав, що у його батьків великий заміський будинок і Він єдиний син, так що місця в ньому достатньо. Після цього дівчина погодилася.

Читайте Знай в Google News!

Після весілля молодята почали жити в будинку батьків Романа. Вони відокремили половину будинку, сказавши, що це весільний подарунок. Молодята стали облаштовуватися, зробили ремонт і окремий вхід, але вже тоді свекруха почала лізти в їхні справи і незадоволеним тоном давала поради дівчині, ніби вичитувала. Вона сподівалася, що така поведінка мами коханого тимчасове, тому терпіла і не заперечувала.

Однак нічого не змінилося. Навіть народження онука не вплинуло на свекруху і вона продовжувала чинити тиск на дівчину.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

""Не так сповиваєш, не так годуєш, не так купаєш, не так переш". У мене миттєво погіршувався настрій, як тільки через вікно я бачила, що до мене йде Валентина Павлівна, моя свекруха. Я почала просто-напросто її уникати. Але виходило не дуже. Якщо ти живеш з кимось через стінку, то він може прийти до тебе в будь-який момент: "не так чоловіка годуєш, не так дитину виховуєш, занадто брудно у тебе, занадто чисто у тебе". І так до нескінченності."- розказала дівчина.

Одного разу, на день народження, до жінки в гості приїхали батьки. Свекруха продовжувала вести себе як зазвичай і робила безліч зауважень незадоволеним тоном. В один момент, під час застілля, мама дівчини не витримала і перебила її. Валентина Павлівна відреагувала дуже агресивно і практично вигнала жінку з дому заявивши, що вона в ній господиня.

На наступний ранок мама дівчини запропонувала їй виїхати додому, на що та погодилася.

"Мама не спала всю ніч, а вранці запитала мене, чи не хочу я повернутися додому. Довго не вагаючись, я зібрала дітей, сіла в татову машину і поїхала. Чоловік став на бік мами. Він жодного разу не просив мене повернутися. Навпаки, називає мене невдячною, мовляв, мама все дала, а я не оцінила її старань. Не знаю, чи зробила я правильно, адже у мене двоє дітей, яким потрібен батько. Але терпіти це я більше не могла. Сподіваюся, діти коли-небудь мене зрозуміють."- додала дівчина.

дім, фото ілюстративне: Українці сьогодні

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка поїхала на заробітки до Польщі і впала в кому

Як повідомляв портал "Знай.uа", молодята з Тернополя віддали весільні подарунки дітям

Також, "Знай.uа" писав, що батько з сином із Закарпаття зважилися на неймовірне заради малюків з інвалідністю