На Франківщині пішов з життя відомий лікар отоларинголог. Про це розповів доктор Коломийської ЦРЛ Роман Оріщак на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що вчора, 19 серпня, помер лікар отоларинголог, Колишній співробітник Коломийської ЦРЛ Синиця Любомир Павлович.

Читайте Знай в Google News!

Любомир Павлович народився 3 січня 1953 року. Освіту здобув у Вінницькому медінституті імені М. І. Пирогова. Кар'єру медика розпочав у 1976 році на станції швидкої допомоги. З 1979 працював на посаді отоларинголога. З 1990 по 2013 роки був головою ЛОР відділення в Коломийській ЦРЛ. Після цього продовжив роботу на посаді отоларинголога.

За свої досягнення Любомир Павлович був удостоєний великої кількості нагород, а також звання "Заслужений лікар України", яке йому вручили в 2013 році.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім досягнень у роботі Любомир Павлович був ще й хорошим сім'янином і справжнім патріотом. Він дуже любив рідну мову і рідну землю. Часто гуляв у горах, займався риболовлею і був учасником аматорського народного хору "Жайвір".

Синиця Любомир Павлович, фото: Facebook Роман Орищак

Колеги та друзі Любомира сумують про втрату і висловлюють глибокий жаль його родині.

"Сьогодні, ми медичні працівники КНП "Коломийської ЦРЛ" КРР хочемо висловити щирі співчуття родині, дітям, онукам та нашій медичній громаді, які знали і працювали разом з ним. Важко знайти слова розради коли відбувається непоправне - смерть рідної людини. Світла пам'ять і вічний спокій."- написав Роман Оріщак.

повідомлення Романа Орищака, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині помер ветеран АТО.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові коронавірус обірвав життя відомого адвоката.

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі прощаються з вчителькою від Бога.