Мама спробувала влізти у стосунки сина, проте він не став це терпіти. Цю історію розповіли у виданні "Українці сьогодні".

Повідомляється, що молодий хлопець одружився на дівчині на ім'я Наталя і вони разом стали жити в приватному будинку за містом. Через деякий час його мам запропонувала переїхати до них і здавати свою квартиру. За її словами, це могло б полегшити життя їм усім.

Читайте Знай в Google News!

Однак відносини між сім'єю сина і його мамою не склалися. Жінка постійно висловлювала негатив і повчала подружжя, як і що їм потрібно робити. В результаті син спробував звести всі контакти з нею до мінімуму.

Після цього жінка переключилася на його дружину Наталію і діставала її з найменшого приводу. Через таку поведінку син був змушений попросити маму повернутися до себе додому. Однак піти мирно жінка не змогла і залишила по всьому будинку записки з недобрими побажаннями для Наталії.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На цьому конфлікт не закінчився, адже мама подала на сина до суду на аліменти заявивши, що він їй не допомагає. Однак під час розгляду справи суд визнав, що хлопець завжди допомагав мамі і відхилив її вимоги.

Після цього хлопець перестав спілкуватися з мамою. Він продовжує висилати їй гроші, але не ту суму, яку вона хотіла. При цьому мама заповіла своє майно іншим родичам.

Хлопець дякує покійному батькові за те, що він переписав на нього земельну ділянку, на якій він зміг побудувати свій будинок.

Також він каже, що дуже любить Наталію і називає її жінкою своєї мрії. Вони живуть душа в душу і готуються до народження дітей. Лікарі сказали, що це будуть двійнята. Хлопець дуже сподівається, що після появи онуків мама змінить своє ставлення і вони зможуть помиритися.

заміський будинок, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка поїхала на заробітки до Польщі і впала в кому.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік потрапив до лікарні з коронавірусом і цілим букетом страшних болячок.

Також, "Знай.uа" писав, що молодята з Тернополя віддали весільні подарунки дітям.