На Прикарпатті жінка, яку знайшли в колодязі, вчинила самогубство. Про це розповіли у виданні "OBOZREVATEL"спираючись на власні джерела.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в селі Конюшки Рогатинського району Івано-Франківської області в колодязі виявили тіло 37-річної жінки, яка спершу порізала себе, а потім втопилася.

Згідно з інформацією джерела видання жінка раніше висловлювала наміри про вчинення самогубства і провела місяць в спеціалізованій клініці.

"Lо правоохоронців надійшла інформація від рятувальників про те, що в селі Конюшки 19 серпня вони дістали з колодязя тіло 37-річної місцевої жительки. При огляді на тілі жінки були виявлені множинні порізи, нанесені швидше за все ножем. За попередньою версією, жінка завдала їх собі самостійно, а після цього кинулася в колодязь. Передсмертної записки не виявлено " - повідомило джерело.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Про особу жінки та можливі причини самогубства інформації не повідомляли. В даний момент правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Херсоні сталася дика НП, яка поставила на вуха всю Україну, там 20-річна жінка повісилася з дитиною на руках.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові молода дівчина намагалася звести рахунки з життям. Вона розбила скло і намагалася вистрибнути з вікна.

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що в Маріуполі була знайдена мертвою безвісти зникла дівчина-секретар з суду.