В Івано-Франківську пісихлікарня переплатила за ліки. Про це розповіли у виданні "Фіртка" посилаючись на портал держзакупівель "Prozorro".

Повідомляється, що Івано-Франківська психлікарня закупила ліки Амізон на 20% дорожче від ринкової вартості.

Читайте Знай в Google News!

Розглядалася 21 угода із закупівлі Амізону медзакладами та комунальними підприємствами за період з квітня по травень 2020 року. Середня ціна ліків склала 89,3 гривні за упаковку.

У порівнянні з 2017 роком ціна на Амізон зросла на 35%. В даний момент в аптеках ціна на цей препарат, за упаковку місткістю 20 таблеток, починається від 74 гривень.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Амізон, кадр з відео: YouTube

Згідно з цими даними, "Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги" закупив Амізон за найдорожчою ціною - 105,93 гривні за упаковку. Продавцем виступило ТОВ "Укрмедекспорт".

Варто зазначити, що раніше ця компанія поставляла в медустанови Івано-Франківська розчин адреналіну, також за завищеними цінами.

Також за цінами, які перевищують ринкові, препарат закупила і військова частина А3114 і "Харківводоканал", які придбали Амізон в одного і того ж виробника – "Укрера". Ціна склала 105,88-105,21 гривні за упаковку.

закупівлі амізона, скріншот: Prozorro

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що закарпатці звернулися до Зеленського з психлікарні

Як повідомляв портал "Знай.uа", з держбюджету переплатили 16,6 млн грн компанії з орбіти міністра Абрамовського на закупівлі обладнання " Охматдиту"

Також, "Знай.uа" писав, що у місті Зеленського душевнохворих віддавали в рабство, замість ліків