В Івано-Франківську побудували приміщення під дитячу поліклініку. Про це розповіли в сюжеті на YouTube-каналі "Івано-Франківськ сьогодні".

Повідомляється, що в рамках соціального внеску в розвиток Франківська, будівельна компанія передала у власність міста новобудову, в якій розмістять педіатричне відділення.

Читайте Знай в Google News!

У приміщенні знаходяться десять кабінетів. Серед них: кабінет фізпроцедур, маніпуляційна, стерилізаційне приміщення і віконечко реєстратури. Також в будівлі розміщені два санвузли.

Будівля нової поліклініки, кадр із сюжету Івано-Франківськ сьогодні: YouTube

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Площа майбутньої дитячої поліклініки в Івано-Франківську складе близько 400 квадратних метри.

Будівля розміщена в спальному районі Франківська, за адресою вул. Сорохея 41а. Цю споруду для соціального проекту готували більше року. У проекті брали участь безліч дизайнерів, які витримали всі норми для медичного закладу. Тому тут є все необхідне для комфортного перебування дітей та медиків.

"Ми побудували сучасну поліклініку. З якісним і сучасним ремонтом, з автономним опаленням, енергозберігаючим освітленням, з пожежною та охоронною сигналізацією. Для того, щоб медики, і в першу чергу діти комфортно себе тут почували" - розповів підприємець, керівник проекту Андрій Балагура.

Андрій Балагура, кадр із сюжету Івано-Франківськ сьогодні: YouTube

Перших пацієнтів в клініці почнуть приймати вже через кілька днів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тернополяни б'ють на сполох через тріщини в будинку

Як повідомляв портал "Знай.uа", з Чернівців можуть зникнути стоматологи

Також, "Знай.uа" писав, що маленький українець з раком два роки живе в лікарні