Маленькій українці потрібна допомога в боротьбі зі страшною хворобою. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленькій Кирочці медики поставили діагноз — прогресуюча гідроцефалія. Через захворювання в шлуночковій системі мозку дівчинки накопичується цереброспіральна рідина в кількості, яка небезпечна для життя.

Читайте Знай в Google News!

У дівчинки немає часу чекати, адже рідина накопичується дуже швидко. Єдиним шансом на одужання для Кіри є нейрохірургічна операція, яку необхідно провести якомога швидше.

"Для крихітки ця нейрохірургічна операція - без перебільшень єдина надія на позитивний перебіг хвороби і повноцінне дитинство."- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

новонароджена Кіра, фото: Facebook Мама і немовля

Сама операція безкоштовна, проте витратні матеріали до неї і шунтуюча система коштують 30 000 гривень. Для мами дівчинки, яка з самого народження бореться за її життя, цю суму зібрати в короткі терміни неможливо.

Тому в організації звернулися до всіх небайдужих людей з проханням допомогти маленькій Кирочці перемогти хворобу.

"Лікарі дають позивні прогнози на майбутнє, головне зараз підтримати лялечку в найвідповідальніший момент. Віримо, що добро поруч і кожен з нас може стати найголовнішою людиною в житті маленької Кіри!"- додали в повідомленні.

повідомлення про хворобу дівчинки, скріншот: Facebook Мама і немовля

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у маленької Українки відмовляє печінка, люблячі батьки готові на все

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленька лялечка потребує термінової операції, рідні молять про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що у маленької принцеси пухне око, дівчинка може осліпнути