Мама героя, який віддав життя за Україну розповіла, як загинув її син. Про це повідомили в сюжеті "Радіо Свобода".

Жінка, разом з членами сім'ї прийшла на захід присвячений пам'яті загиблих героїв. Вона розповіла, що її син, який служив у військовій бригаді "Дика Качка" загинув під аеропортом у Донецьку під час нападу окупантам.

Читайте Знай в Google News!

"Загинув 22 січня. 21-го, коли впав аеропорт, вранці, вони сунули на Україну. І пост "Зеніт", перший, який стояв від аеропорту, зупинив їх. У цьому бою загинув мій син" - поділилася жінка.

Мама загиблого Героя, кадр з репортажу Радіо Свобода: Facebook

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Жінка розповіла, що вона і її чоловік хворіють і доглядають за онуками, які залишилися сиротами після смерті батька. Однак вони знайшли сили прийти на захід.

Мати героя також додала, що їй не подобається формулювання "сім'ї загиблих".

"Слово" загинув " дуже болісно для нас. Всі пишуть: "сім'ї загиблих". Ніякі ми не сім'ї загиблих. Ми сім'ї тих, хто відав життя за Україну. "Селюків!""- додала жінка.

Вона підкреслила, що всі українські герої, які пішли з життя під час бойових дій на Сході хотіли жити, але вони відчували борг перед країною і пішли захищати Україну.

«Ми тут, бо він із нами» – мати «кіборга» на марші захисників

"Слово «загинув» дуже болюче для нас. Віддав життя за Україну - так треба говорити. Всі пишуть: «сім’ї загиблих». Ніякі ми не сім’ї загиблих. Ми сім’х тих, хто відав життя за Україну. "Селюків"...

Geplaatst door Радіо Свобода op Maandag 24 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що воїн розповів про безчинства окупантів під час перемир'я на Донбасі

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині вшанували пам'ять загиблого в АТО Героя

Також, "Знай.uа" писав, що снайпер Путіна підло розстріляв бійця із Запоріжжя