Популярний телеведучий тревел-шоу "Світ на виворіт" Дмитро Комаров готується до поповнення в родині. Про це стало відомо зі сторінки сестри телеведучого Ангеліни Комарової у соцмережі Instagram.

Згідно публікації Ангеліни Комарової 2020 рік для Дмитра Комарова стане особливим, адже у нього народитися племінник або племінниця.

Читайте Знай в Google News!

Ангеліна Комарова зізналася, що готується стати мамою і опублікувала серію знімків в різнобарвному смугастому купальнику, на яких помітний її кругленький животик.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"2020 для всієї планети - дуже важкий рік... пандемія, весь світ на карантині, економічна криза ... Я - не виняток! Але є у мене і хороші новини, які відмінно помітно на фото. І не дивлячись на ситуацію в світі і моє особисте, нетипове, погане самопочуття, яке тривало цілих 3 місяці поспіль, очікування дива в цьому році радує кожен день. Є експерти в підписниках? Як думаєте, диво - це хлопчик чи дівчинка?"- написала Ангеліна комарова.

Текст публікації Ангеліни Комарової: Instagram

Варто зазначити, що для Дмитра Комарова 2019 рік також був особливим, адже він розпрощався зі статусом холостяка. Його обраницею стала модель і його партнерка по "Танцям з зірками" Олександра Кучеренко.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився на Кучеренко.