Студентка з Франківщини намагалася нелегально перетнути кордон зі Словаччиною. Про це розповіли на сторінці "Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний Кордон" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що біля кордону зі Словаччиною прикордонники Чопського загону затримали іноземку, яка хотіла нелегально потрапити в країни Євросоюзу.

Читайте Знай в Google News!

О 13:00 прикордонний загін, на пункті пропуску "Ужгород" помітив невідому дівчину, яка прямувала вздовж загороджувального паркану в напрямку Словаччини.

Прикордонники затримали невідому. Дівчина виявилася громадянкою Індії. При собі у неї був студентський квиток одного з навчальних закладів Івано-Франківської області.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

затримана Дівчина, фото: Facebook Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний Кордон

Після затримання дівчину доставили в прикордонний підрозділ для з'ясування всіх обставин події.

Порушницю буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 204-1 КУпАП" незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України".

повідомлення Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний Кордон: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Борисполі затримали китайського контрабандиста з рідкісним бурштиновим каменем

Як повідомляв портал "Знай.uа", на в'їздах до Одеси утворилися багатогодинні Затори

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті схопили банду з бурштином