Маленька українка потребує допомоги для перемоги над страшною хворобою. Про це розповіли на сторінці "Зварич Вероніка. Дати шанс на життя" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в сім'ї Скорик у старшого сина Олександра, виявили страшне захворювання - прогресуючий внутрішньопечінковий сімейний холестаз, синдром Клейтон-Юберга. Хлопець згасав на очах і у віці 18 років помер.

Читайте Знай в Google News!

Це ж захворювання виявилося і у їх дочки Юлі. Хвороба почала стрімко розвиватися в організмі дівчинки і медики діагностували, що цього року їй необхідно провести трансплантацію печінки.

Юлія Скорик, фото: Facebook Зварич Вероніка. Дати шанс на життя

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Рідні дівчинки звернулися в Центр метаболічних захворювань печінки при Університетській клініці Сент-Люк в Брюсселі. Саме ця клініка першою в світі почала вивчення захворювання, яке діагностували у Юлі.

У клініці готові прийняти дівчинку на лікування, проте воно коштує великих грошей. Для поведінки складної операції і курсу лікування необхідно сплатити 150 000 євро. У сім'ї, яка роками боролася за життя дітей, таких грошей немає. Тому батьки Юлі були змушені звернеться за допомогою до небайдужих людей.

"Юлі потрібна складна і дорога операція, яку ми не в силах оплатити. Змушені просити про допомогу серед друзів і рідних, серед простих і незнайомих людей" - сказано в повідомленні.

В даний момент вони вже зібрали більше половини необхідної суми, проте для лікування потрібно ще близько 69 000 євро.

повідомлення про хворобу Юлії Сорік: Facebook Зварич Вероніка. Дати шанс на життя

повідомлення про хворобу Юлії Сорік: Facebook Зварич Вероніка. Дати шанс на життя

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у юного сироти відмовляють нирки, потрібна термінова операція

Як повідомляє портал "Знай.uа" маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку

Також "Знай.uа" писав, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок