Чоловік думає про відхід з родини через їжу тещі. Цю історію опублікували у виданні "Українці сьогодні".

Чоловік одружився 5 років тому. Після весілля він з дружиною став жити у тещі. Любов Іванівна вже давно була вдовою, а в трикімнатній квартирі місця було достатньо, тому вона прийняла молоду пару у себе.

Читайте Знай в Google News!

Тещі 64 роки і вона легко знайшла спільну мову з зятем. Спершу вона його підгодовувала і постійно готувала вечерю, що дуже виручало молодят, оскільки після роботи у них не було сил.

Однак пізніше Любов Іванівна захопилася здоровою кухнею, яка відразу не сподобалася чоловікові. Дійшло навіть до того, що вона перестала їсти м'ясо і солити їжу. Крім того, жінка переконала доньку в тому, що таке харчування корисне, дівчина охоче повірила мамі, оскільки постійно худне.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Чоловік довго терпів це і не міг сказати, що їжа тещі не їстівна, щоб не образити. Однак в один вечір, коли він прийшов з роботи і знову побачив дивні пиріжки і салат без солі, то його терпіння увірвалося.

Він взяв телефон і замовив собі стейк, салат і навіть піцу. Це дуже не сподобалося тещі і дружині чоловіка. Вони назвали його невдячним і заявили, що якщо він проти такої їжі, то може від них з'їжджати.

"Я був ошелешений такою заявою. Як вони не розуміють, що я чоловік, я багато працюю, витрачаю багато сил і хочу їсти. Я хочу вареників, м'яса або смачної риби. Є те, що готує теща, у мене більше немає сил."- каже чоловік.

Через цю ситуацію чоловік опинився на роздоріжжі: піти від дружини або якось спробувати вирішити це питання.

Івано-Франківськ, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка поїхала на заробітки в Італії і втратила все

Як повідомляв портал "Знай.uа", старенька мати "смокче" гроші з сина, невістка на межі нервового зриву

Також, "Знай.uа" писав, що мати переїхала до сина і мало не звела зі світу молоду невістку