Маніпуляція у відносинах часто призводить до хворобливих наслідків. Про це розповіли у виданні "Це easy".

35-річна жінка зустріла 27-річного чоловіка. Між ними відразу з'явилися почуття і він запропонував переїхати до нього в заміський будинок. Жінка погодилася заради цього кинути більшу частину роботи. Пара стала жити разом, проте в будинку були жахливі умови - душа немає, туалет на вулиці і постійно холодно. Так вони прожили чотири роки.

Дівчина зізналася, що відразу помітила, що чоловік розбалуваний ще з дитинства. Він міг обматюкати її, якщо йому щось не подобалося, виганяв її з дому, ламав її речі, один раз дав ляпас і по ребрах за те, що занадто голосно вона просила разом подивитися фільм на ноутбуці.

При цьому чоловік ніде не працював до 20 років і був безробітним на момент їх зустрічі. Він завжди був улюбленцем у батьків і друзів. Але за два-три роки до початку їх відносин він замкнувся в собі, практикував йогу, почав вживати псилоцибінові гриби, ЛСД і марихуану. Також він запустив свою зовнішність, відростив довге недоглянуте стирчаще волосся і таку ж бороду.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Чоловік поводився так, ніби йому всі винні і не соромився маніпулювати коханою. Рік тому він навіть змусив її зробити аборт на шостому місяці поставивши її перед фактом: або він, або дитина. Жінка дуже його любила, тому погодилася.

Зараз пара опинилася в складній ситуації — їм ніде жити. У квартиру жінки тимчасово приїхала її мама, яка терпіти не може її коханого. Він запропонував їй переїхати до його батьків, проте в їхньому будинку жахливі умови і на тлі зниженого імунітету жінка відмовилася і поїхала до себе додому.

Чоловік продовжив жити з батьками. На роботу йти він не поспішає, лежить на дивані і медитує.

Жінка намагалася достукатися до коханого, запропонувала йому привести в порядок зовнішність і знайти роботу, щоб жити як нормальна сім'я. Вона навіть сказала, що збирається від нього йти.

На всі пропозиції чоловік відповів відмовою і заявив, що краще за нього вона нікого не знайде, мовляв доля така. Він продовжує маніпулювати другою половинкою, дорікає в тому, що вона його кидає і постійно дзвонить.

Жінка не розуміє, як вона прийшла до цього і шукає способи змінити свій психічний стан, який знаходиться в занепаді. Вона не раз переживала розставання, але на тлі всього, що сталося, у неї просто закінчилися сили.

Івано-Франківськ, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка поїхала на заробітки в Італії і втратила все

Як повідомляв портал "Знай.uа", старенька мати "смокче" гроші з сина, невістка на межі нервового зриву

Також, "Знай.uа" писав, що мати переїхала до сина і мало не звела зі світу молоду невістку