Горе-матері з Коломиї повернули дітей. Про це розповіли в репортажі телеканалу "НТК".

Повідомляється, що 6 тижнів тому у коломиянки Мар'яни соціальна служба тимчасово забрала п'ятьох дітей. Жінка практично про них не дбала і привела в безлад квартиру, яку їй подарувала місцева влада.

Читайте Знай в Google News!

Після цього Мар'яна вирішила, що потрібно щось міняти і зробила все, щоб повернути дітей. Тепер в квартирі чистота, хороший ремонт, нові ліжка і холодильник наповнений їжею.

Соціальна служба оцінила старання жінки і повернула їй дітей. По поверненню діти не впізнали рідний дім. Вони відразу ж стали визначати, хто в якому ліжку буде спати і пообіцяли не смітити в квартирі. Також старший син Мар'яни, 18-річний Дмитро, з яким у неї був конфлікт, пообіцяв, що спробує зрозуміти матір і буде їй допомагати.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Весь цей час поруч з Маряьною були небайдужі люди, соціальні працівники та волонтери, які допомогли жінці привести квартиру в порядок. Вона подякувала всім за допомогу і пообіцяла надалі доглядати за дітьми.

"Буду ходити до церкви і дітей вчити також, жити по Господньому" - додала Мар'яна.

Мар'яна, кадр з репортажу НТК: YouTube

Соціальні працівники також обіцяють не залишати Мар'яну і надавати родині всіляку підтримку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що хмельничанка накачалася горілкою і нарвалася на копів

Як повідомляв портал "Знай.uа", мандрівник, який побував у всіх країнах світу, зворушив спогадами про маму

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом маму з дитиною вдарило струмом