Маленьку дівчинку знайшли в сміттєпроводі і удочерили. Як вона живе сьогодні розповіли у виданні "Жіночий острівець".

Повідомляється, що 24 роки тому, в Росії, в Новосибірську жителі одного з будинків почули писк зі сміттєпроводу. Спершу вони подумали, що це кошеня, проте відкривши сміттєпровід виявили там новонароджену дівчинку, якій був день від роду. Жителі викликали поліцію і спробували знайти маму малятка, але не змогли.

Читайте Знай в Google News!

Однак дівчинці пощастило і вона не стала жити в дитбудинку. Малу удочерила сім'я Мордвіних, які на той момент мали 30 прийомних дітей. Вони дали дівчинці рідкісне ім'я - Карелія.

Дівчина з теплотою згадує людей, які її виховали і дуже добре про них відгукується.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Коли дівчина отримувала паспорт, то змінила ім'я і сьогодні її звуть Аріна. Вона вже вдруге заміжня і має власну дитину від першого шлюбу.

Аріна з дитиною, фото: Жіночий острівець

З першим чоловіком у Аріни не склалося. Чоловік любив алкоголь і дозволяв собі піднімати на неї руку. Тоді Аріна зважилася на розлучення і забрала дитину. Однак це не сподобалося її колишньому чоловікові і він побив її так, що та потрапила в лікарню. Після цього дівчина знайшла другого чоловіка, який прийняв її з дитиною.

Прийомна мама дівчини ніколи не приховувала від дітей, що вони їй не рідні, однак про те, що Аріну знайшли в сміттєпроводі вирішила промовчати і не дарма. Дівчина на деякий час замкнулася в собі після того, як дізналася правду.

Однак зараз це в минулому. Аріна знайшла справжнє щастя і пробачила біологічну матір. Вона дуже хоче з нею зустрінеться і навіть готова допомогти, якщо буде потрібно.

Аріна, фото: Жіночий острівець

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в елітному пологовому будинку Києва прооперували кинуту дівчинку

Як повідомляв портал "Знай.uа", сім'я з Америки відмовилася від хворої дівчинки, народженої сурогатною матір'ю-українкою

Також, "Знай.uа" писав, що Київська чиновниця наживалася на сиротах під носом у Кличка