Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів про наслідки пандемії, якби в країні не вводили карантин. Про це чиновник розповів в інтерв'ю для видання "Апостроф".

Читайте Знай в Google News!

За словами Віктора Ляшка, якщо представити в Україні найгірший сценарій поширення коронавірусу COVID-19, то вже цього року можуть померти близько 7 тисяч осіб.

"Якби ми не впроваджували карантинних заходів, то по "чорному" було б 145 тис.померлих, а по "жовтому" 125 тис. померлих. Зараз всі говорять, що це нереальні цифри і такого не може бути, але я рекомендую зайти на всі лічильники, що показують кількість заражених, подивитися на інші країни, і побачити жахливу статистику летальності від коронавірусної хвороби", - сказав Ляшко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Головний санітарний лікар зазначив, що на даний момент Україна рухається за так званим "жовтим" сценарієм. За його розрахунками, до кінця року в країні може померти близько 4 тисяч осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Івано-Франківська, Марцінків екстрено звернувся до місцевих жителів через карантин.

Як повідомляв портал Знай.иа, хворим франківчанам видадуть гроші на лікування.

Також Знай.иа писав, що діти в школах можуть захворіти COVID-19.