Стало відомо про те, що у Франківську не працюватимуть дитячі садки та школи з 1 вересня. В чому справа?

Таким чином, повідомляється, що на позачерговому засіданні комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, було вирішено не відкривати школи та дитячі садки 1 вересня.

Школярі і діти продовжувати сидіти вдома як мінімум до середини наступного місяця.

Руслан Марцінків говорить про те, що було затверджено рішення, згідно з яким всі школи і дитячі садки повинні будуть працювати в звичайному режимі. Однак, є негативний досвід Чернівецької області, де протягом кілька днів були перевірки, і відкривали кримінальні справи на вихователів та вчителів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Івано-Франківська область потрапила в червону зону карантину, що вводить додаткові обмеження.

Місцевий глава виступив зі зверненням до громадян, у зв'язку з входженням міста в Красній зону карантину починаючи з 31 Серпня.

Дізнався він про цю новину не через офіційних представників, а через Інтернет. Потім, доннам інформація була підтверджена головою ОДА Віталієм Федоровим.

Руслан Марцінків говорить про те, що хотілося б, щоб влада так не надходила. Це знову великі збитки для міста, так як будуть введені жорсткі умови для бізнесу, який приносить податки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.