На Марші ветеранів пройшла маленька дівчинка. Про це розповіли у виданні "Український простір Прикарпаття".

Повідомляється, що на марші ветеранів, який пройшов 24 серпня в Києві, помітили маленьку дівчинку, яка крокувала разом з солдатами. Після цього, багато українців охрестили дівчинку "королевою маршу" і стали цікавитися, як вона потрапила на цей захід.

Читайте Знай в Google News!

Дівчину звуть Ганна Боровик і їй всього 2,5 року. Вона дочка "кіборга" 90 окремого аеромобільного батальйону Руслана Боровика. Саме батько привів дівчинку на марш і пройшов разом з нею всю дистанцію.

Ганна Боровик на Марші захисників, фото: Український простір Прикарпаття

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Не дивлячись на те, що дівчинка ще перебуває в такому юному віці в ній вже зріє патріотичний дух, адже Ганнуся впевнена, що Україна обов'язково вийде переможцем з війни на Сході. Ця впевненість додає мотивації батькові дівчинки та іншим українським героям, захищати країну від російських окупантів.

Ганна Боровик на Марші захисників, фото: Український простір Прикарпаття

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що праворадикальна партія "Демократична сокира" публічно вибачилася перед колишнім президентом Петром Порошенком за критику його присутності на Марші захисників

Як повідомляв портал "Знай.uа", за приблизними підрахунками в Марші Захисників України взяло участь приблизно 70 тисяч осіб.

Також, "Знай.uа" писав, що пройшла ейфорія від участі в марші на День Незалежності. Почався осад. Про свої відчуття після святкування найбільшого свята нашої країни, висловила письменниця Лариса Ніцой.