У польській школі загинув 24-річний українець. Про це розповіли у виданні "gra.fm".

Повідомляється, що 25 серпня, близько 14:50, на території школи імені Януша Корчака в населеному пункті Псишек, поблизу Торуня (Куявсько-Поморське воєводство) загинув 24-річний український заробітчанин.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент стався під час ремонтних робіт, які вже досить довгий час тривали в будівлі школи.

За попередньою інформацією, перед загибеллю українець переставляв металеві консрукції і зачепив провід під напругою. В результаті хлопець отримав сильний удар електричним струмом, який призвів до летального результату.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На місце події прибули співробітники поліції, які почали розслідування за даним фактом.

В даний момент всі деталі події уточнюються. У розслідуванні також задіяні співробітники прокуратури та інспекція праці.

металеві конструкції, фото ілюстративне: gra.fm

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що служба безпеки разом з поліцією депортувала з України громадянина Німеччини, який у центрі Львова роздавав перехожим гроші просто так.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дочка поїхала на заробітки до Польщі і втратила здоровий глузд

Також, "Знай.uа" писав, що на українсько-польському кордоні спіймали чоловіка, який намагався перевезти майже 500 літрів контрабандного віскі.