Мер Коломиї Ігор Слюзар вважає, що жителі не дотримувалися умов карантину, тому місто потрапило в "червону зону". Про це він заявив в інтерв'ю, яке опублікували на сторінці Коломийської міської ради у соцмережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що Коломия потрапила в "червону зону" карантину. Мер міста Ігор Слюзар прокоментував, що обмеження є дуже суворими, адже літні кафе, наприклад, при гарній погоді точно не несуть шкоди. Разом з тим він додав, що жителі міста дійсно не дотримувалися правил безпеки, що і призвело до такого результату.

"Поліція і Держпродспоживслужба займаються тим, щоб не було масових зібрань. Тільки за вихідні вони оштрафували чотири заклади харчування, які проводили весілля" - сказав очільник міста.

Ігор Слюзар, кадр з відео: Facebook Коломийська міська рада

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після цього він додав, що вважає призначення "червоної зони" в Коломиї цілком обґрунтованим і законним.

"Так що ми винні самі. Ми винні самі в тому, що потрапили в "червону" зону. Вона у нас в Коломиї точно законна. Всі показники, особливо по хворим ми перевершили " - додав Слюзар.

Geplaatst door Коломийська міська рада op Maandag 31 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Тернополя Надал підхопив коронавірус

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні за добу 2088 нових хворих коронавірусом, 48 померло

Також, "Знай.uа" писав, що оновлено список країн "червоної" і" зеленої" зон