У Франківськ з Риму привезли мощі святого апостола. Про це розповіли в Релігійно-Інформаційній службі України.

Повідомляється, що канонік базиліки Санта Марія Маджоре Іреней Білик доставив мощі святого апостола Андрія Первозванного з Риму у Франківськ.

Читайте Знай в Google News!

"Ми будемо мати мощі саме апостола Андрія, тому що він був серед перших, хто був покликаний і, як свідчать апокрифи, відвідував територію України і тому особливо близький нам по духу – це дуже важливо не тільки для нашої парафії, але міста і Прикарпаття. Адже не дуже багато є мощей такого рівня в наших церквах."- розповів настоятель парафії Стрітення Господнього отець Тарас Нейлюк.

Священики сподіваються, що за допомогою цих мощей, всі жителі регіону, особливо молодь, зможуть отримати особливу духовну підтримку.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Також Ірей Білик провів Літургію вшанування мощей Андрія Первозванного і передав апостольське благословення від Папи Римського Франциска.

"Сьогодні, в найбільше свято Богородиці, яку церква шанує також і як матір апостолів, в ваш прихід прибув з Риму на постійне перебування один з апостолів Христових-Андрій в святих мощах, які з вдячністю Богу і великою радістю передаємо вам на шанування і моління для заступництва і допомоги у всіх потребах і для того, щоб він просив миру для України і всього світу" - сказав Іреней Білик.

ікона Андрія Первозванного, фото: Релігійно-інформаційна служба України

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що до церкви під Запоріжжям пробрався коронавірус

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові "секретар" Ісуса роздавав перехожим гроші

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві священик вирішив розігнати церкву, прикрившись Богом